Вие за нас

Тува и Ким – Ние сме Тува и Ким, живеем в Норвегия и решихме да се оженим във Варна, България. Бащата на Ким е българин и решихме, че ще е много добра идея да подарим на нашите норвежки приятели съвсем различен сватбен и туристически опит.

Опитахме се да организираме сватбата сами от Норвегия, но за наше щастие попаднахме на сайта на Инанна и набързо задраскахме всички „планове“, които имахме (и, слава Богу, защото те със сигурност щяха да са провалят). Жоро ни помогна да намерим прекасен ресторант (нищо общо с мястото, което бяхме резервирали), отличен декоратор, великолепен фотограф, чудесен DJ с професионално оборудване и осветител. Нашата сватба не би била възможна без чудесната работа, която Жоро свърши и ще си позволя да цитирам един от нашите гости, който каза „ ако си спомните най-доброто парти, на което сте били, дори най-добрата сватба, на която сте били, вашата сватба беше в пъти по-добра“.

Най-правилното решение, което взехме, беше да наемем Жоро. Благодарим ти много за усърдната работа, за дегустирането на тортите, за чудесно време, което имахме заедно и затова че превърна сватбата ни в най-доброто парти, за което бяхме мечтали.

Зори и Каран – Каран е от Индия, Зори – от България и живеем в Сингапур. Тъй като и двамата обичаме да прекарваме време в България и тъй като голяма част от гостите ни никога не бяха посещавали красивата ни родина, решихме, че една сватба би била чудесно извинение да ги поканим в София.

Не можехме да отделим много време за организацията, а в същото време имахме доста сериозни изисквания. Искахме 3-дневно събитие, както имахме много специфични идеи за всяка от вечерите – церемони, които щяха да бъда водени от семействата ни, вечери на блок маса, характерна музика и забавления и още много други.

След бързо търсене онлайн, попаднахме на сайта на Инанна, уговорихме разговор по скайп с Георги и приключихме с търсенето. Да работим с него беше най-доброто решение, което взехме като годеници. И изведнъж няколкото потенциално ужасно напрегнати месеца прекарани в подготовка и планиране се превърнаха в забавно приключение, което завърши с най-прекрасните 3 дни от живота ни. От препоръки за различни ресторанти, кетъринг компании, фотографи, декоратори и всички останали нужни подизпълнители, до осигуряване на детегледачки и купуване на платове за роклята на булката, нямаше нещо, което Георги да не можеше да организира.

Беше търпелив, с чудесно чувство за хумор и разбираше добре какво искаме. И не на последно място – винаги беше на място, за да свърши каквото трябва.  Дори ние да живеехме в София и да имахме време да организираме сватбата сами, никога нямаше да знаем за какво да внимаваме, какво работи и какво би могло да се обърка – това че имахме професионална помощ ни помогна да направим разликата. След сватбата много от гостите ни изказаха специална благодарност за перфектната организация и споменаха колко мил и отзивчив е бил Жоро с всеки един от тях.

Георги, благодарим ти за всичко! Оценяваме безкрайно факта, че направи всичко възможно, за да имаме най-страхотното сватбено тържество.

Jenya Alex and Joro Inanna Wedding AgencyЖеня и Алекс – Алекс и аз живеем в Израел, но когато започнахме да обсъждаме вариантите за предстоящата ни сватба, решихме да я направим специална и в чужбина. Споделихме това с нашите приятели, които живеят в София и те ни попитаха „ Защо не се ожените тук?“. И така започна нашето сватбено приключение. Прегледахме сайтове на няколко сватбени агенции, уговорихме си срещи по скайп, взехме си два самолетни билета и ето ни в София – така се срещнахме с Жоро от Инанна. Той се оказа най-любезният и мил сватбен агент, с изключително професионален подход. Неговият английски беше чудесен, така че нямахме никакви проблеми с езиковата бариера, а дори когато забравяхме някоя дума, с радост открихме, че между българският и руският език има доста общо.

От всички оферти, офертата на Инанна отговаряше най-точно на нашите изисквания, беше и най-подробната, и ни показа, че си имаме работа с много добре подговен и опитен професионалист. От момента, в който избрахме нашия сватбен агент, нашият велик сватбен план приключи, защото нямахме никаква идея за ресторантите в София, не познавахме местните декоратори, видеооператори, фотографи, фризьори и т.н. За наш късмет Жоро се зае със задачите и организира всичко до най-малката подробност, в резултат на което, получихме най-добрата сватба, за която бяхме мечтали.

Имахме чести срещи по скайп, на които Жоро ни държеше в течение за напредването в сватбената организация. Разполагахме с голям списък с препоръчани ресторанти, фотографи, оператори, сладкарски къщи и т.н. Единственото, което трябваше да направим беше да изберем някого от списъка. Кое е най-доброто лекарство за предсватбена треска – Жоро! Целият стрес по подготовката на сватбата минаваше покрай нас. За нас остана само радостното предсватбено вълнение.

През всичките дни, в които ние и гостите ни бяхме в София, Жоро винаги беше до нас. Непрекъснато проверяваше дали всичко се случва по план, като държеше всичко под контрол и се грижеше за това ние да сме доволни. Беше възхитително да видим нашите очаквания да се случват, а някои от тях дори по-добре, отколкото си го бяхме представили. Тази сватба беше едно най-вълнуващите и прекрасни преживявания, които някога са ни се случвали (не само на нас, а и на гостите ни) и всичко това благодарение на Жоро. Жоро – ти си най-добрият! :)

Том и Анна сватбена агенция Инанна

Анна и Том – решихме да се оженим в България от една страна, защото Анна е българка, а от друга, защото имахме много добро впечатления от сватби в различни държави и възможността да се насладим на различно културно преживяване и да намерим извинение за ваканция. Така че, сериозен фактор в сватбените решения, които взимахме беше да осигурим забавно и интересно преживяване на всичките си гости – тези от България и тези, които щяха да дойдат за сватбата от други държави.

Решението ни да намем сватбен агент беше свързано с това, че искахме повече от една локация, както и че основното тържество се проведе във военния клуб в София – голяма красива празна стая, която очакваше да се погрижим за всички детайли. Свързахме се с различни сватбени агенции и поискахме оферти. Едно от ключовите ни изисквания беше сватбените агенти да говорят добре английски, тъй като не искахме аз (Анна) да превеждам през цялото време. Офертата, която получихме от Жоро от Инанна се отличаваше от останалите  – беше най-изчерпателната и професионалната и на отличен английски.

Жоро, през целия процес на организация, постигна отличен баланс между това да изказва мнение и да поставя под въпрос нашите по-щури идеи, и това да приема някои от изборите, които направихме, въпреки че не беше съгласен с тях – като например да нямаме сватбен DJ. Препоръките му за фотограф и видео-оператор бяха отлични! Също така ни съветваше относно правилният и навременен начин за изпълнение на различните стъпки от сватбената подготовка.

На сватбения ден, Жоро работи много здраво и усещахме все едно Жоро е навсякъде. Например, свърши бялото вино, проблем, който той разреши без ние дори да усетим.

Наслаждавахме се на целия процес по организацията на сватбата и не го усетихме като стресиращ, което беше в голямата си част благодарение на Жоро. Препоръчваме Инанна от цялото си сърце и пожелаваме на всички, които ще планират сватбата си с тях да се заблявават, както ние направихме.

Ели и Слави сватбена агенция ИнаннаЕли и Слави – Получих предложение за брак на 29/05/2013 и уж нямаше да бързаме да се женим, докато една вечер, няколко дни по-късно, решихме да направим списък на гостите съвсем неофициално. И така, официално, подготвката за сватбата започна. Следващата стъпка бе да намерим сватбена агенция, която да поеме организацията на място в България, тъй като ние живеем в Лондон от години.

Спомням си как, след няколко дни разглеждане на сватбени агенции аз, из между многото, си харесах Инанна. Беше една юлска сутрин отивах на работа и пътьом говорих с Теди по телефона. След краткия ни разговор бях сигурна, че Инанна ще са нашите хора и след това последва дълъг разговор по скайп.  Получих оферта, която напълно отговаряше на нашите очаквания и така избрахме Инанна за съвместния ни път по организацията на сватбата.

Първата ни задача беше изборът на ресторант. Гледахме много ресторанти в различни краища на България като искахме мястото да е наистина красиво и запленяващо. В крайна сметка се спряхме на спиращия дъха Риу Правец. Бояна, от страна на хотела, и Жоро, който отстояваше нашите интереси, свършиха страхотна работа за подговката на сватбения ден.

Имахме естествено и малки разминавания, тъй като аз, като човек, който е много взискателен и нетърпелив, исках нещата да се случват от днес за вчера и понякога се получаваха малки разминавания. Жоре, надявам се да си ми простил J. (Жоро – отдавна всичко е простено). Всичките ми притеснения се оказаха напразни. Организацията от страна на Инанна беше безупречна. Повярвайте ни, това беше един от най-важните и правилни избори, който сме правили. Всичко, се случи, както го искахме, а ако нещо имаше изгледи да не стане, както очаквахме, Жоро винаги намираше решение или предложение за адекватна алтернатива. Теди много ни помогна в избора и последващата кореспонденцията с декораторите., a крайният резултат беше възхитителен.

Нашият съвет към всички бъдещи младоженци – доверете на Жоро и Теди организацията на най-важното събитие в живота ви и ще бъдете благодарни, че сте го направили.

Теди, Жоро благодарим ви от все сърце за  страхотната подготовка, за безупречно преминалия сватбен ден и затова, че посрещахте трудностите с усмивка.

Ели и Стефан сватба на хижа Ястребец сватбена агенция ИнаннаЕли и Стефан –  Изборът ни да работим с Инанна за цялостната подготовка и организация на нашата сватба беше най-доброто решение, което  взехме. Всички други решения последваха съвсем спокойно и неусетно, а самата сватба беше едно приказно изживяване, за което можем само доживотно да благодарим на Теди и Жоро.

Основното предизвикателство, което поставихме пред Инанна, беше да общуваме дистанционно, с много ограничено часово разписание. Тъй като живеем и работим в САЩ, за нас беше много важно да имаме редовна връзка по e-mail и да се чуваме по Skype в точно определени от нас часове. Жоро многократно надмина очакванията ни и прояви изключителна изобретателност в методите за връзка – освен за изчерпателните email-и и насрочените срещи по Skype, той беше винаги на лице за бърза координация по Viber. Когато Стефан се прибра за по 1-2 дни в България, Жоро използва времето максимално ефективно с предварително насрочени срещи и цели. Дори в седмицата на сватбата ние нямахме много време за координация на място, но по никакъв начин не усетихме затрудненията и предизвикателствата, които Теди и Жоро може да са имали.

Относно самото планиране, Теди и Жоро ни вечатлиха още на първата ни „среща“ с непринуденото си поведение, приятелското отношение и готовността да се заемат дори с най-неясните задачи около нашата сватбена идея. Единственото, което бяхме сигурни, беще, че искаме да имаме церемония на върха на планината – к.к. Боровец (и връх Ястребец) ни беше основният кандидат, но дори не знаехме дали тази идея е осъществима и логистично разумна. Жоро много експедитивно и професионално се справи с договарянето на хотела и хижата, с транспорта на чуждестранните гости и с извозването на гостите на лифта. За допълнително предизвикателство бащата на Стефан ни беше скроил изненада (жив джаз оркестър на върха), за която Жоро безпрекословно пое целия ангажимент по координацията и извозването на оборудването (да не говорим за запазването на тайната от любопитната и контролираща булка).

По време на цялата организация Теди следеше внимателно да спазваме бюджета и разписанието за избор на вендори. Таблицата, която тя ни приготви, служеше не само да вписваме лесно разходите, а и да следим резервациите от гостите.  Препоръките за всички подизпълнители бяха съобразени с нашите изисквания и дори неочакваните промени и добавки в последния момент не затрудниха Теди и Жоро.

Цялата логистика за сватбата беше подготвена толкова добре, че в самия ден на нас ни остана само да се отпуснем и да се наслаждаваме на прекрасното тържество. Жоро умело помогна и за това, като ни даде сами да се уверим, че ще се погрижи професионално за всички детайли.  Най-трудната част се оказа за булката да повярва, че всичко наистина се случва – не само по план, а отвъд всякакви представи и очаквания, насъбрани в процеса на планирането.

Благодарим ви, Теди и Жоро, че осъществихте нашата незабравима приказка!  Желаем ви още много успехи!

Сандра и Мишо сватбена агенция ИнаннаСандра и Мишо – В забързаното ни ежедневие имахме голяма нужда някой да се заеме с организацията на това отдавна чакано събитие. За щастие попаднахме на най-точния човек.

Благодарим за цялото отделено време за срещи с ди джеи, хотели, фотографи, декоратори. Благодарим ти (Жоро) за това, че помисли за всички дреболии, за които не се сетихме, а те не бяха никак малко. Наистина оценяваме организационните ти умения, съвети и несекващ ентусиазъм. И не на последно място ти благодарим за присъствието в този важен ден, за това че се погрижи всичко да е, както трябва и за това че не позволи нито за миг нещо да се обърка (като изключим китайците)*

*Група китайци се настаниха в хотела малко след като сватбената вечеря беше започнала. Те бяха силно впечатлени  от случващото се събитие и се занареждаха да снимат през стъклените витрини на ресторанта.

Софи и Юрай – Няколко месеца след деня, в който Юрай ми беше отправил романтичното предложение да стана негова съпруга пред погледа на всички наши приятели и посетители в ресторантa, където се бяхме запознали, Юрай и аз, София, се заехме активно да планираме сватбeното ни събитие. Беше средата на март месец 2013.

Тъй като Юрай е словак, a аз съм българкa, щастливo живеещи в Малта, разполагахме с голям избор от места за сватбения ни ден. Пo една или друга причина, Малта беше изключена от възможноститe, така че трябваше да решим между Словакия (Братислава) и България (родния ми град Пловдив). Беше ни ясно, че ще трябва да използвамe услугите на сватбенa агенция или в България, или Словакия, зaтова решихме да се свържем с няколко агенции в нашите страни, да събeрем оферти и сравним параметрите им. И едва тогава да вземем решение.

Юрай се свърза с четири или пет агенции в Словакия. Аз отравих запитване само до една, от София при това, на чиято интернет страница ‘случайно’ се бях натъкнала няколко седмици по-рано – Инанна. Тъй като не вярвам в случайности в живота, знаех, че това не е просто съвпадение, а знак в съвършения Вселенски план за нас, затова усещах интуитивно, че ако по някаква причина не работим с Инанна, няма да настоявам сватбата ни да е в България. Нямах План Б, защото държах на осъществяването на План А. Всички сватбени агенции ни отговориха много бързо, изпратихa ни красиво оформени оферти с много подробна информация в точки и подточки. Но това, което лично мен ме грабна беше, че само Теди от Инанна настоя за личен контакт (видео разтовор, предвид разстоянието), преди да ни изпрати оферта.

След кратък размисъл, Юрай и аз избрахме Пловдив, България като място за сватбата ни на 7 септември 2013 г. и, логично, Инанна за нашата сватбена агенция.

По време на общата ни работа, с Теди и Жоро разменихме хиляди имейли, проведохме дълги Skype или телефонни разтовори. И ако трябва да бъда честна, с нетърпение очаквах да получa поредното писмо от тях, въпреки че това означаваше повече работа и решения за взимане от мен (нас), тъй като информацията и полезните съвети бяха не само стегнато и структурирано поднесени, но и подправени с положителен, забавен, остроумен и приятелски заряд. Те умееха нежно да ни пришпорят, когато се налагаше да вземем бързи решения и ни оставяха да разпуснем, преди да преминем към следващата задача от нашия план за сватбeна организация.

Те знаеха точно какво, кога, как и колко бързо всяка задача, трябва да се приключи.

Техните избори на доставчици за различни услуги като сватбен ресторант, печатна агенция за поканите, декоратори, фотографи, DJ, автомобилни компании и т.н. бяха така прецизно направени, че изборите ни се случваха леко и естествено.
Даваха ни ценни съвети, когато усещаха, че сме несигурни в решенията ни и ни поощряваха да дадем израз на въображението и дори на най-щурите ни идеи.
Теди и Жоро посрещаха с гъвкавост предизвикателствата в общата ни работа, a смело можем да кажем, че такива не липсваха, като не изгубиха нито за миг контрол и чувство за хумор, независимо колко заплетена ситуацията изглеждаше.

Имахме им пълно доверие.

Присъствието на Жоро в деня на сватбата ни беше най-големият подарък, който Юрай и аз си направихме. Той беше спокоен и усмихнат, знаеше всеки детайл, никога не изгуби нас – булката и младоженеца, кумата и кума – от поглед и ни водеше от ритуал в ритуал, като режисираше с вещина целия сватбен ден. Той беше, без преувеличение, нашият личен ангел-пазител в този ден.

Както му казах в края на изключително емоционалния и щастлив наш сватбeн ден, Жоро може определено да постави основите на нов жаргон по сватбените дела – ‘Попитай Жоро’ вместо ‘Попитай Google’.

За нас беше удоволствие и чест да работим с Теди и Жоро от Инанна. Юрай и аз им изказваме нашата дълбока благодарност и уважение за изключителната работа. Вече три държави – България, Словакия и Малта – знаят какви невероятни професионалисти и хора Теди и Жоро от Инанна са.

Благодарим, Инанна! Благодарим ви, Теди и Жоро!

Дени и Стефан – Най-важното за нас на прага на така дългоочакваната ни сватба беше да участваме във всяко едно парченце от организацията на този специален ден. Защото действително самата сватба минава като миг, но вълненията преди и след нея са не по-малко незабравими и така емоцията за нас е някак си по-цялостна. Съответно ако ме питате дали бяхме планирали да ползваме сватбена агенция, ще отговоря – категорично не. Едната причина за това вече споменах. Втората беше свързана с това, че самата аз години наред съм се занимавала с организиране на събития и съм се уверила, че делегирането на организацията им крие доста рискове, които не бях склонна да поема за един от най-важните проекти в живота си.

И все пак, когато започнахме да обмисляме кога и как си представяме този ден, се опитах да погледна по-обективно на ситуацията:
 И двамата с настоящия ми съпруг сме на отговорни длъжности и съответно с изключително натоварено ежедневие;
♥ Определено не исках да се превърна в изнервена булка, трепереща дали всичко ще мине по план, вместо да имам шанса да се насладя на този мечтан ден;
 Ни най-малко не съм фен на това дни наред да се ровя по форумите за идеи за декорация, подаръчета и други „джунджурийки“ – предпочитам да разгледам няколко препоръчани варианта и да вземем бързо решение;
 Обичаме различните, нестандартните неща и затова имахме нужда от партньори в организацията, които да ни предложат едно по-персонализирано решение, особено що се отнася до поканите за сватбата ни, цветовото оформление, роклята и пр.
 Не на последно място, познавахме лично Теди и Жоро и им имахме пълно доверие, защото можехме на 100% да разчитаме на Жоро да ни отмени в някои задачи, а Теди не е просто сватбен агент, а един от най-добрите project мениджъри, които познавам.

Ето така започна нашето партньорство със сватбена агенция „Инанна“, резултатът от което беше, че заедно сътворихме сватбата на мечтите ни!
Как по-конкретно се случи това? Поставихме началото с вечерна среща, на която Теди и Жоро ни ориентираха кои са хилядите задачи в една сватба. Това ми послужи за основа на чудесен Excel-ски план за действие, статуса по който стриктно проследявах през цялото време.

Успоредно с това можех да разчитам на проактивно отношение от страна на Теди и Жоро – за пръв път работех с партньори, на които нямаше нужда да напомням, че е дошъл моментът например да обсъдим варианти за DJ, покани и пр. Бяхме поверили на Инанна някои основни моменти по организацията, а други държахме да си придвижим сами. Особено много ми допадна гъвкавостта, на която можехме да разчитаме – така например въпреки че първоначално бяхме решили сами да изготвим поканите, Теди и Жоро ни свързаха със страхотен графичен дизайнер и координираха изцяло превръщането на нашата идея за визия и текст в реален продукт. Особено ценна за нас беше помощта им в самия ден – знаейки, че Жоро следи всичко, ние можехме изцяло да се насладим на сватбата си!

Нашият съвет към всички бъдещи младоженци – бъдете част от организацията на вашия ден, но си помогнете да го изживеете на мах като си изберете за партньор в този важен проект агенция „Инанна“!

Теди & Жоро, за пореден път ви благодарим за подкрепата и професионализма в подготовката и провеждането на сватбата на мечтите ни!

-Дени

Цвети и Светльо – Винаги съм знаела, че един ден когато се омъжвам ще имам сватбен агент – като по филмите. След това, с течение на времето реших, че по-хубаво би било всеки един детайл около подготовката да мине ,,през мен“, така, че изживяването да бъде още по-пълнокръвно.

Когато дойде моментът, обаче, със Светльо дадохме сметка, че  изключителната ни ангажираност, ще затрудни реализирането на идеята с ,,пълнокръвното ни изживяване“ около подготовката.  Не можехме да рискуваме да поверим реализирането на един от най-важните дни в живота ни- денят на нашата сватба- на остатъчните ни сили и време.

Не е трудно да се спреш на сватбена агенция „Инанна“ сред морето от агенции, особено когато знаеш какво търсиш – искахме някой вместо нас и заради нас да търси по наши критерии това което искахме, вместо да ни предлага подизпълнителите, с които работи.

Благодарим на Теди и Жоро от сватбена агенция ,,Инанна‘‘ за интелигентното и позитивно отношение към нас и към своята работа. Благодарим им за търпението и професионализма! Благодарим на Жоро за страхотната организация в деня на сватбата! Винаги изпреварваше тревожните ни мисли и лек панически трепет около това какво следва.

Желаем творческо вдъхновение на Инанна, много сватби, шампанско да се лее и още безброй пъти да чувате ,,Горчиво“! Със Светльо благородно ви завиждаме за възможността да съприживявате отново и отново тези прекрасни и  неповторими емоции.

А към вас мили бъдещи младоженци, попаднали точно в този момент на тези редове, в трескаво търсене на вашата сватбена агенция: Използването на услугите на сватбени агенти не ви лишава от възможността да изживявате емоциите около организацията на сватбата, но със сигурност са незаменима професионална помощ.

Без Теди и Жоро от Инанна нашата сватба със сигурност нямаше да изглежда по този начин!

Просто – като по филмите!

-Цветелина и Светлин

Марина и Митко –  планирането и организацията на сватбеното тържество могат да бъдат много стресиращи. Трябва да се вземат хиляди малки решения и да се внимава за още толкова дребни детайли. Ако имате нужда от помощ с големите избори или ако ви трябва някой, който да ви направи и контролира бюджета, както и да ви помогне с координационната част, най-добре се доверете на професионалист. След като направите правилен избор на сватбен агент, можете да се насладите на тържеството и да сте сигурни, че организацията е в сигурни ръце.

Благодарим ви Жоро & Теди, че бяхте част от нашата сватба. Оказахте ни невероятна подкрепа, планирахте всички детайли и ни срещнахте с подходящите професионалисти. Сърдечно благодарим на Жоро за чудесната работа, която свърши на големия ни ден и направи така, че всичко да мине като по вода.

От сърце препоръчваме сватбена агенция Инанна на всички бъдещи младоженци.

-Марина и Митко

Светла и Георги –  Аз съм зает човек и вярвам в разделението на труда. Логиката, че човек трябва да се занимава с това, което може най-добре или което му носи удоволствие, винаги ме е водила в живота. Затова и когато трябваше да се започне организацията по нашата сватба без да се замислям реших, че ще оставя това на професионалист. Основният ми източник на информация са приятелите и интернет. След като се оказа, че първите не могат за ми помогнат, прекарах около 2 часа в търсене на сватбени агенции. Реших целенасочено да не търся информация във форумите, защото изискванията на хората са различни и щом не ги познавам, не мога да се доверя на оценката им. В крайна сметка, ако една агенция не успее да се представи добре в интернет сама, то как ще очаквам да си свърши качествено работата?! Така попаднах на страницата на сватбена агенция Инанна.

Разказът на Теди за това как е стигнала до идеята да си направи агенция и как възприема работата си веднага ми допадна. Второто добро впечатление беше бързината на отговор на първоначалното ми запитване по имейл. На първата среща също имаше изненади – Теди отвори компютъра и започна да задава конкретни въпроси (за повечето изобщо не се бях сетила), изслушваше ме и даваше идеи как може да се подходи с различни алтернативи. Така продължи и цялата ни последваща работа, защото на следващия ден аз вече бях решила, че личното ми усещане и впечатление са достатъчни, за да избера Инанна.

Работата от тогава се случваше естествено. Усещането, че правят всичко така, както биха го направили за себе си, присъстваше през цялото време. Имаше конкретен списък и график, по който се движехме, за всяко решение Теди изпращаше алтернативи, сред които да избираме, уговаряха се срещи с доставчици в удобно за нас време, придружаваха ни когато искахме, като винаги имаше споделяне на лично мнение и препоръка от страна на Теди и Жоро. И тук идва момента да споменем  Жоро – човекът, който осъществяваше всички неща на практика – от разговори с доставчиците, през коментиране на цената и промяна на условията, до купуване и доставка на всякакви нещица.

Всъщност, уникалната комбинация от организаторските умения на Теди и комуникационните способности на Жоро правят този екип толкова забавен и успешен.

Искрено се надявам и други двойки да имат щастието да работят с тях. Дано скоро се захванат и с други дейности, защото ще е жалко този тандем трябва да не използва способностите си и в други насоки.

-Светла

Зорница и Jason – трудно е да организираш сватба през океана. Предварително знаехме, че искаме да се оженим в ресторанта, в които са се оженили родителите на Зорница, така че там запазихме лесно. След това на къде? Теодора и Георги много ни помогнаха с организацията, обсъждахме какво искаме от различните аспекти на сватбата, например какъв тип църква, фотограф, DJ и т.н. и след като избирахме заедно, някоя от тях отиваше да запази и да даде необходимото капаро.

За  украсата наехме декоратор, с когото обсъждахме и взимахме решения заедно за темата, основните цветове, типовете цветя и други детайли. На база на датата за сватбата, ни направиха план за проекта, който следвахме и обсъждахме всеки път като се чуем по скайп. А бюджета ни беше незаменим помощник при планиране на финансите. Благодарим от сърце на Теди &  Жоро, организацията протече гладко благодарение на техните усилия и отдаденост и имахме един вълшебен сватбен ден.

– Зорница

Ася и Илиян – тъй като живеем в Канада, а искахме да направим сватбеното си тържество в Българя, където са семействата и основна част от приятелите ни, нямахме представа от всички малки и големи подробности около организацията на една сватба. С Теди сме приятелки от дълги години и след като чу колко съм притеснена, предложи да ми помогне. Беше трудно, тъй като се свързахме с няколко сватбени агенции във Варна и се надявахме те да могат да организират поне основите неща на място, но останахме разочаровани. В крайна сметка заедно избрахме декоратор, майката на Илиян запази ресторанта и църквата, а за всички останали детайли като се погрижиха Теди и Жоро.

Още в началото направихме план за това как ще действаме, който променяхме няколко пъти в хода на организацията, основно заради Варненските сватбени агенции и който ни беше основен инструмент при проследяване на прогреса. Бюджетът и списъкът със задачи, които Теди ни изпрати и поддържа заедно с нас, също ни свършиха чудесна работа. Благодарим им за помощта и ги препоръчваме на всеки, който има нужда от сватбени агенти, които изслушват и правят нещата да се случват.

– Ася & Илиян