Кои сме ние

Аз съм Теодора. Завършила съм Икономика и Бизнес Администрация в Американския университет в България и MBA с фокус Маркетинг.  По образование – икономист, по професия – мениджър проекти, по душа – психолог и любител на шоколада.

Ще ви изслушам внимателно и ще вникна в очакванията  и препочитанията ви за организация. Ще направя план на вашата сватба до най-малкия детайл и ще осигуря изпълнението на всяка точка, независимо от отговорника. Ще подготвя бюджета според вашите изисквания и възможности и ще го управлявам така, все едно инвестицията е моя.

Аз съм Георги – съпругът на Теодора. Завърших Френската гимназия във Варна и след това Политология в Софийския университет.  Oбичам нещата да се случват, да готвя и харесвам хубавите ресторанти.  Всичко, което сте планирали с Теди, аз ще изпълня до най-малкия детайл. Ще ви придружа на срещите с подизпълнителите, ще ви консултирам и ще договарям цени от ваше име. Ще купя халките, които сте избрали, ще се погрижа за алкохола и безалкохолните на сватбения ден и ще се сприятеля с отдела по Маркетинг в хотела, където ще настаните гостите, за да мога да ви осигуря най-добрата цена.

Ще можете да говорите с мен за сватбата по всяко време на деня и ще ви изслушам с усмивка и разбиране. Ако имате нужда, на сватбения ден, ще проследя за прецизното изпълнение на предварително съгласуваната програма.